Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk - Technológia (1983)
Kód: 9278Podrobný popis
Obsah (hlavné kapitoly):
- Ročník
- Hygiena a bezpečnosť práce
- Základné technologické postupy pri príprave jedál
- Polievky
- Omáčky
- Predjedlá
- Vaječné jedlá
- Mäsá
- Ročník
- Hydina, zverina, ryby
- Úprava mäsových miešanín
- Zelenina, huby a zemiaky
- Strukoviny
- Šaláty
- Cestoviny, ryža a obilniny
- Múčniky
- Zmrzliny, zmrzlinové poháre, teplé a studené nápoje
- Ročník
- Diferencovaná výživa
- Diétne jedlá
- Cudzie kuchyne
- Dokončovanie jedál pred hosťom
Dodatočné parametre
Kategória: | Antikvariát |
---|---|
Vydavateľ: | Slovenské pedagogické nakladateľstvo |
Miesto vydania: | Bratislava |
Rok vydania: | 1983 |
Vydanie: | druhé |
Počet exemplárov: | 2500 |
Jazyk: | slovenský |
Väzba: | tvrdá |
Stav: | príjemný |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár