Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk - Technológia (1983)

Kód: 9278
Neohodnotené
€8
Skladom

Technológia pre 1. 2. 3. ročník stredných odborných účilíšť, štúdijný odbor čašník, servírka. Obsah učebnice uvádzame nižšie na stránke.

Vydavateľ: Slovenské pedagogické nakladateľstvo, Bratislava

Rok vydania: 1983

Vydanie: druhé - 2500 výtlačkov

Počet strán: 304

Stav: príjemný (bez vpisov, bez pečiatok)

Detailné informácie

Podrobný popis

Obsah (hlavné kapitoly):

  1. Ročník
    1. Hygiena a bezpečnosť práce
    2. Základné technologické postupy pri príprave jedál
    3. Polievky
    4. Omáčky
    5. Predjedlá
    6. Vaječné jedlá
    7. Mäsá
  2. Ročník
    1. Hydina, zverina, ryby
    2. Úprava mäsových miešanín
    3. Zelenina, huby a zemiaky
    4. Strukoviny
    5. Šaláty
    6. Cestoviny, ryža a obilniny
    7. Múčniky
    8. Zmrzliny, zmrzlinové poháre, teplé a studené nápoje
  3. Ročník
    1. Diferencovaná výživa
    2. Diétne jedlá
    3. Cudzie kuchyne
    4. Dokončovanie jedál pred hosťom

Dodatočné parametre

Kategória: Antikvariát
Vydavateľ: Slovenské pedagogické nakladateľstvo
Miesto vydania: Bratislava
Rok vydania: 1983
Vydanie: druhé
Počet exemplárov: 2500
Jazyk: slovenský
Väzba: tvrdá
Stav: príjemný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie