Ján Keresteš a kolektív - Ovčiarstvo na Slovensku: história a technológie (2008)
Kód: A1294Podrobný popis
Obsah:
- Ovca a človek, najstaršie kontakty
- Obdobie I. ČSR, Slovenského štátu a po druhej svetovej vojne
- Tradičné formy chovu oviec
- Základy výživy chovu oviec
- Výživa, anatómia a fyziológia oviec
- Stavby a zariadenia pre chov oviec
- Vývoj plemenárskej a šľachtiteľskej práce na Slovensku
- Plemená oviec chované na Slovensku
- Organizácia chovu oviec do roku 1989 pri koncentrácii a špecializácii výroby
- Základné spracovanie ovčích produktov
- Pôvod začiatky syrárstva na Slovensku
- Systematický prehľad mliečnych baktérií
- Význam mlieka, probiotík a prebiotík pre zdravie
- Ovčie mäso a vlna
- Metodika chovu oviec
- Ovčiarske školy a organizácie
- Ovčiarsky pes
- Obrazová príloha - mliečne výrobky
- Záver
- Zoznam použitej literatúry
Dodatočné parametre
Kategória: | Antikvariát |
---|---|
Autor: | Ján Keresteš |
Vydavateľ: | NIKA |
Miesto vydania: | Považská Bystrica |
Rok vydania: | 2008 |
Vydanie: | prvé |
Počet exemplárov: | 2500 |
Jazyk: | slovenský |
Väzba: | tvrdá |
Stav: | veľmi príjemný |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár