Ján Keresteš a kolektív - Ovčiarstvo na Slovensku: história a technológie (2008)

Kód: A1294
Neohodnotené
€45
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Obsiahla publikácia o ovčiarskych technológiách a ich histórii. Obsah knihy uvádzame nižšie na stránke.

Vydavateľ: NIKA, Považská Bystrica

Rok vydania: 2008

Vydanie: prvé - 2500 výtlačkov

Počet strán: 592

Stav: veľmi príjemný (bez vpisov a bez pečiatok)

Detailné informácie

Podrobný popis

Obsah:

  1. Ovca a človek, najstaršie kontakty
  2. Obdobie I. ČSR, Slovenského štátu a po druhej svetovej vojne
  3. Tradičné formy chovu oviec
  4. Základy výživy chovu oviec
  5. Výživa, anatómia a fyziológia oviec
  6. Stavby a zariadenia pre chov oviec
  7. Vývoj plemenárskej a šľachtiteľskej práce na Slovensku
  8. Plemená oviec chované na Slovensku
  9. Organizácia chovu oviec do roku 1989 pri koncentrácii a špecializácii výroby
  10. Základné spracovanie ovčích produktov
  11. Pôvod začiatky syrárstva na Slovensku
  12. Systematický prehľad mliečnych baktérií
  13. Význam mlieka, probiotík a prebiotík pre zdravie
  14. Ovčie mäso a vlna
  15. Metodika chovu oviec
  16. Ovčiarske školy a organizácie
  17. Ovčiarsky pes
  18. Obrazová príloha - mliečne výrobky
  19. Záver
  20. Zoznam použitej literatúry

Dodatočné parametre

Kategória: Antikvariát
Autor: Ján Keresteš
Vydavateľ: NIKA
Miesto vydania: Považská Bystrica
Rok vydania: 2008
Vydanie: prvé
Počet exemplárov: 2500
Jazyk: slovenský
Väzba: tvrdá
Stav: veľmi príjemný
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie