trafo.TRH

Milí Staroknihári, práve si pochutnávam na nitrianskej "hroznovke" v známej nitrianskej Trafačke a rozhodol som sa (kým neprší), že je správny čas na pár riadkov :-)

Trafacka

S Veronikou sme dnes zobrali Staroknih medzi vás a od 11:00 sa prehýba jeden zo stolov na trafo.TRHu knižkami. Snažili sme sa vybrať tie najzaujímavejšie, z ktorých množstvo nie je aktuálne v našej ponuke. Rozhodli sme sa tak preto, lebo k antikvariátu patrí aj staré známe "vzrúšo" z hľadania. Nuž a čo by to bolo za hľadanie, keby sme so sebou priniesli len knižky z ponuky, ktoré už poznáte. :-)

Atmosféru trhu spríjemňuje jazz-ová hudba (nie som znalec, ale snáď mám pravdu), množstvo predajcov medzi ktorými nechýbajú výborné včelárske výrobky, keramika, hand-made či špeciálne pivko a samozrejme príjemní a usmiati ľudia.

Nezabúdajte, že sa stále nachádzame na jednom z nitrianskych sídlisk, aj keď nie "petržalského" typu, ale predsa. 

Klobúk dole, Trafačka :-)

Miloš

 

PS: takmer som zabudol, že knižky, ktoré po burze ostanú na našom stolíku, pridáme do večerného "ŠPECIÁLU" na facebooku :-) 

Trafacka1

PS1: Ak sa vám článok páčil, sme naozaj veľmi radi a ak by ste mali chuť sa u nás ešte zdržať, môžete si pozrieť naše najnovšie knižné prírastky. Stačí kliknúť tu :-)